OP MAAT GEMAAKTE REIS NAAR BAROLO

Ben je van plan zelf naar Piemonte te komen en wijnstreek de Langhe aan te doen maar je hebt geen idee waar te beginnen, dan kun je de reis door ons laten organiseren.

Wij hebben hier de connecties en kennen de streek als onze broekzak. Van overnachten tot een wijnkelder bezoeken. Van authentieke Piemontees kaasmaken tot op witte truffel jagen.

Op deze manier weet je zeker dat je op de plekken komt die je niet gemist mag hebben tijdens een bezoek aan de Langhe. Denk aan wijnboeren zonder bord aan de weg of überhaupt de mogelijkheid tot proeven. Denk aan kelders welke anders gesloten voor je zouden blijven of jaargangen waar anders geheid een kurk op was blijven zitten. Ook qua bezienswaardigheden, typische streekgebonden activiteiten en restaurants wijzen we je op de krenten uit de pap. 

Met andere woorden, wil je alles uit je verblijf in de Langhe halen dan is het een goed idee een contact op te nemen! Schrijf ons geheel vrijblijvend je wensen en je budget en wij stellen een zo mooi mogelijke reis voor je samen. Aangezien wij bijna altijd ter plaatse zijn, kun je zo nodig een beroep op ons doen.

Let op!: Wij fungeren in deze niet als reisbureau maar (tegen een geringe vergoeding) als een soort raadgever, organisator en regelneef.

Piemonte Wijnreis Barolo