BAROLO WIJNIMPORT

Naast onze particuliere klanten hebben wij een groot aantal liefhebbers vanuit de horeca. Mede door de korte lijntjes en de exclusiviteit welke 100% eigen import oplevert, zijn we te vinden op de meer originele wijnkaarten van diverse restaurants en wijnbars.

Al onze wijnen komen dan ook van kleine tot middelgrote producenten uit de omgeving van Barolo. Dat is een van 's werelds beste gebieden om wijndruiven te verbouwen en dan met name de Nebbiolo druif waarvan men hier Nebbiolo, Barolo en Barbaresco maakt. Naast deze krachtpatsers zijn er echter nog tal van andere geweldige wijnsoorten verkrijgbaar zoals Barbera, Dolcetto, Freisa, Arneis, Albarossa, Nascetta etc.

Aangezien wij een groot deel van het jaar in de streek wonen en met een groot aantal wijnboeren een vriendschappelijke band hebben opgebouwd weten we waar we moeten zijn voor de kwaliteit en originaliteit die we voorstaan.

Van veel van deze wijnboeren zijn wij ook nog eens de enige importeur in Nederland en dat levert voor u als klant natuurlijk alleen maar voordeel op. Het kunnen aanbieden van een niet alledaags label met een goed verhaal, dat ondersteund wordt door de kwaliteit en exclusiviteit ervan. Daarnaast zullen het wijnen zijn welke uw gasten en klanten niet snel ergens anders tegenkomen.

Wij helpen u graag met het samenstellen van een originele en unieke portfolio aan Piemontese wijnen, ook daarin schuilt onze kracht.

A presto! Nicolaas Pieter Schot

 

Barolo Wijnimport