WIJN PROEVEN IN PIEMONTE

Ben je in Piemonte en wil je binnen 1 proeverij diverse stylen, wijnhuizen en wijnsoorten proeven en dat alles uitgelegd krijgen in het Nederlands? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Onder de noemer "Proeven in Piemonte" organiseren wij vol enthousiasme wijnproeverijen op het prachtige terras van ons Piemontese landhuis (bij slecht weer in de keuken) met uitzicht over de wijnheuvels, kastelen en middeleeuwse dorpjes. Tijdens deze proeverijen vertellen we je alles wat je maar wilt weten over onze wijnen en wijnmakers. Natuurlijk ontbreken ook de plaatselijke kaas, worst en grissini's niet!

Hoe leuk is het niet om wijn te proeven bij Nederlanders in Italië die je tot in detail kunnen vertellen over de plaatselijke wijnen wijnboeren! Je kunt al een boeking maken vanaf 2 personen. Het maximale aantal gasten wat wij kunnen ontvangen is ongeveer 12 personen. De proeverij is geheel vrijblijvend en het staat je dus volledig vrij om na afloop wijn aan te schaffen of niet. Het overbrengen van ons enthousiasme voor deze streek, de mensen die er wonen en de wijn staan voorop!

Kosten:

Snelcursus / Wijnproeverij van 5 wijnen waaronder Arneis, Dolcetto, Barbera en Nebbiolo met kaas en grissini's. Circa 1,5 uur.

p.p. 30 euro

of

Snelcursus / Wijnproeverij van 6 wijnen waaronder Arneis, Dolcetto, Barbera, Nebbiolo en Barolo met kaas, grissini's en worst. Circa 2 uur.

p.p. 35 euro

of

Snelcursus / Wijnproeverij van 5 Barolo wijnen uit alle windstreken van de appellatie met kaas, grissini's en worst. Circa 2 uur.

p.p. 75 euro

 

Eventueel aangeschafte wijnen kunnen direct meegenomen worden of tegen meerprijs worden thuisbezorgd in Nederland of België.

 

Ga naar al onze wijnen!

 

Proeven in Piemonte

Uitzicht vanaf ons terras over de wijnheuvels van Barolo